Despre initiatorul proiectului

Silviu MOLNAR

Licențiat al Universitații Ovidius din Constanța, Facultatea de Istorie si Stiințe Administrative, am lucrat peste 10 ani în presa scrisă și in televiziune, abordând subiecte cu tematică socială și politică. Am realizat reportaje și am moderat emisiuni cu subiecte de interes național.

Am preluat funcția de purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si coordonator al departamentului pentru relații cu presa, unde m-am ocupat de relația cu mass-media de specialitate, dar și de cea de largă audiență de organizarea de conferințe de presă, redactarea și vizarea de comunicate de presă.

Apoi am fost asistent local al Parlamentului European si in prezent asistent acreditat al Parlamentului European. Aici pe lânga activitatile specifice postului de asistent, am incercat sa ma implic în cât mai multe activităti din cadrul Parlamentului European, care mi-au permis sa am o imagine de ansamblu asupra societații europene, a problemelor ei, dar și a mecanismelor politice care guvernează și asigură funcționarea Uniunii Europene. M-am ocupat de bugetul cabinetului, de funcționarea relației cu comisiile în care activau europarlamentarii pe care ii reprezentam, de relația cu presa, precum si de negocierea premergătorea afilierii europarlmentarilor pe care îi reprezentam la anumite proiecte politice din Parlamentul European.

Click pentru vizualizarea profilul de activitate – 2019